banner249

Aman bu yönteme dikkat!

Dolandırıcılar, Sahibinden Com Alışveriş sitesinin ‘Param Güvende’ sayfasını kopyalayarak çok sayıda vatandaşı dolandırdılar. 

Aman bu yönteme dikkat!
banner240

Sahibinden.Com çok sayıda vatandaşın dolandırılmasına sebep oldu. Özellikle Sahibinden Com’un ‘Param Güvende’ sayfasını kopyalayan dolandırıcılar, vatandaşlara almak istedikleri ürün için bir link gönderiyor ve bu satışı bunun üzerinden gerçekleştirmesini talep ediyor. 
Sahibinden Com sitesini referans alan vatandaşlar güvenerek linki tıkladığında ise dolandırıcıların tuzağına düşmüş oluyor. 

UCUZ İLANLARA DİKKAT!
İnternet dolandırıcıları her gün yeni bir yöntemle vatandaşların hayatını zehir etmeye devam ediyor. Son zamanlarda artan Sahibinden.com dolandırıcılığı her geçen gün mağdurlara bir yenisini ekliyor. 
Milyonlarca ilanın olduğu Sahibinden.com’da yaşanan dolandırıcılık olaylarının artması, kullanıcıları endişelendirdi.

“SİZE BİR LİNK ATACAĞIM”
Normalde Param Güvende uygulamasında tüm işlem Sahibinden.com internet sitesi üzerinden yürütülmesine rağmen, ‘Biraz sonra size bir link atacağım ve Param Güvende ile işlem yapmak için sizi ben davet ettiğim için işlem masrafı ödemeyeceksiniz’ diye size cazip bir teklif sunuyor.” diyorlar.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER