banner249

Dodurga’da dev projelerde mutlu son!

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Dodurga Mahallesi'nde yapımına başlanan dev projelerin tamamlandığını duyurdu.

Dodurga’da dev projelerde mutlu son!
banner240

Başkan Şevkan, Dodurga Mahallesi'nde gerçekleştirilen önemli projelerin tamamlanmasını duyurarak, Recep Burhan Başkan'ın düğün salonu restorasyonu, çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ve kapalı Dodurga Pazar Yeri ile Sosyal Tesis'in Dodurga halkına hizmete açıldığını belirtti.

Başkan  Şevkan, Dodurga Mahallesi'nde bulunan Recep Burhan Başkan'ın yaptığı düğün salonunun restorasyonu, çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ve kapalı Dodurga Pazar Yeri ile  Sosyal Tesis'in belediye tarafından tamamlandığını belirtti.

Şevkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dodurga Mahallemizde Recep Burhan Başkanımızın yapmış olduğu düğün salonunun belediyemizce restorasyonu, çevre düzenlemesi, peyzajı ve kapalı Dodurga Pazar Yeri ile Sosyal Tesis Dodurga halkımıza hayırlı olsun. Ayrıca her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve ekibine yaptıkları halı saha ve çocuk oyun parkı için en içten selamlarımı gönderiyorum" dedi.

Dodurga Mahallesi sakinlerine sundukları yeni hizmetlerin ilçenin sosyal ve kültürel yaşamına olumlu katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Şevkan, projelerin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca, Dodurga Mahallesi'nde gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgi veren Başkan Şevkan, ilçenin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 22:49

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER