banner249

2 kişiyi öldüren zanlı saklandığı yerde yakalandı

İzmir'de aralarında husumet olduğu belirlenen 2 kişiyi silahla vurarak öldürüp kayıplara karışan cinayet zanlısı, saklandığı evde yakalandı. 

2 kişiyi öldüren zanlı saklandığı yerde yakalandı
banner240


İzmir’in Bayraklı ilçesi Çiçek Mahallesi bir lokalde 10 ay önce, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu belirlenen Mahmut A. (41) Hayrettin Pekçelik (38) ve Ömer Üğdül (37) aralarındaki sorunu konuşmak için Üğdül'e ait lokalde buluşmuş, ancak aralarında çıkan kavga büyüyünce Mahmut A., Pekçelik ile Üğdül kurşunlayarak olay yerinden kaçtıydı. 

POLİSİ EKİPLERİNİN YOĞUN ÇALIŞMASI ÇABA VERDİ  
Cinayet zanlısı Mahmut A.'nın yakalanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin saklanabileceği her adrese tek tek baskın yaptı. Soruşturmayı genişleten ve titiz bir çalışma yapan polis ekipleri, bir süre İzmir dışında saklanan ve tekrardan İzmir'e dönen Mahmut A.'nın Kemalpaşa'da saklandığı evi tespit ederek operasyon yaptı. Yapılan operasyonla çifte cinayet zanlısı Mahmut A.'yı kıskıvrak yakalandı. Emniyette sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Mahmut A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER