banner249

Recep Tayyip Erdoğan’nın korumaları Denizli’de dünya evine girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarından Serap An ile Özkan Ercan nikah masasına Denizli’de oturarak dünya evine girdiler. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikâhını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan’nın korumaları Denizli’de dünya evine girdi
banner240

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma ekibinden olan Denizlili Serap An ile Malatyalı Özkan Ercan Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde nikah kıyarak dünya evine girdiler.
 Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen genç çiftin nikah törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, davetliler ve genç çiftin yakınları katıldı. Başkan Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan yaptı. Başkan Osman Zolan’ın nikahı kıymasının ardından Reyhan Erdoğan evlilik cüzdanını Denizlili Serap An’a verdi. Erdoğan ve Başkan Zolan, Denizli’de dünya evine giren genç çifte mutluluklar dilerken, Serap An ile Özkan Ercan’dan 4 çocuk sözü alındı.
 
 
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 11:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER