banner249

Cinnet geçiren eski kocanın dehşeti kamerada 

İzmir'de önce eski eşini öldüren ardından intihar eden eski kocanın sokak ortasında saçtığı dehşet güvenlik kamerasında. 

banner240

İzmir’İn Karabağ İlçesi Yeşilyurt semtinde meydana gelen olayda sokak ortasında Mustafa Savsun (44) ile eski eşi Fatma Elif Uysal (37), kavga başladı. Tartışmanın büyümesi ile Savsun, yanında getirdiği tabanca ile Uysal'ı kafasından vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılırken Mustafa Savsun ardından kendi başına ateş etti. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Fatma Elif Uysal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken ağır yaralı olan Mustafa Savsun'u ambulansla Hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Savsun da kurtarılamadı.

DEHŞET ANLARI KAMERALARA BÖYLE YANSIDI
9 ay önce eski eşinden boşanan ve bir çocukları olan Mustafa Savsun ile Fatma Elif Uysal'ın sokaktaki son anları ise bir apartmanın güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Sokak ortasında önünü kesen Mustafa Savsun ile tartışan Fatma Elif Uysal, iddiaya göre Savsun'dan kurtulup cep telefonu ile polisi aramak istiyor. Ancak Mustafa Savsun, eski eşi Uysal'ı takip edip yanında getirdiği tabanca ile Fatma Elif Uysal'ın başına bir el ateş ettiği görülüyor. Uysal yere düşerken Mustafa Savsun eski eşinin cesedi başında bir elde kendi kafasına ateş etti. Bu anlar ise bir apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Olay anında cinnet geçiren koca Mustafa Savsun'un, eski eşi Fatma Elif Uysal'ı, kızını kendisine karşı soğuttu nedeniyle suçladığı, Uysal'ın ailesinin boşanmalarında ise sorumlu tuttuğu ileri sürüldü. Olayla ilgili polis ekiplerinin tahkikat devam ediyor.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER