banner249

Zeybekci çok kızdı!

AK Parti Bolu İl Başkanlığının İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci toplantıda gezi olayları, 17ve 25 Aralık operasyonunu 'oyun' olarak nitelendirerek,’ Yetimin hakkına tenezzül edenlerin elini koparmak boynumuzunborcu’ dedi.

Zeybekci çok kızdı!
banner240

Bakan Nihat Zeybekci, "İçimizden biri bu ülkede yetimin hakkını, milletin hakkını, devletin bir kör kuruşuna tenezzül ederse, Allah'ın önünde söylüyorum onun o elini koparmak bizim boynumuzun borcudur. 


O uzanan elleri koparmak bizim boynumuzun borcudur" dedi. AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nın İl Danışma Meclisi Toplantısı Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, kaza belediye başkanları ve partililer katıldı. Zeybekçi, salon önünde çiçeklerle karşılanırken partililer sevgi gösterisinde bulundu. 

Bakan Zeybekci, Gezi olayları, 17ve 25 Aralık operasyonunu 'oyun' olarak nitelendirirken şöyle dedi: "İstanbul'da ağaçlardan kopartılan o fırtınada Reisicumhurumuz Afrika gezisindeydi. O Afrika'da iken Başbakan Yardımcımız 'Taksim Platformu' denilen gösterilerde en önde gidenlere "Gelin ne İstiyorsunuz?" denildi. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç onlarla görüştü. Basın Mensupları bunlara 'Neler talepler ilettiniz?' diye sordu. Talepleri; 3'üncü hava meydanı, 3'üncü köprü, körfez geçişi, nükleer santraller durdurulsun. Ve sıralama devam ediyor. 

Hani mesele ağaçtı? Hani Taksim'di? O gösterilerde yaklaşık 150 yabancı tebaalı kişi gösterilerin odağında olan o kişiler yakalanarak hudut dışı edildi." Zeybekci, gezi olaylarında talep edilenler ile 17 Aralık'ta aynı şeylerin istendiğini belirterek, şöyle devam: "Sonbahar gelene kadar doğal orası da bizim saflığımız, en yakınımızdaki teşkilat iyi hazırlanmış. 17 ve25 Aralık operasyonlarında bir savcı çıktı binlerce sayfa ve yaklaşık olarak 20 tane içine evrak doldurdukları suç ilanında bulundular. 

Binin sayfanın üzerinde bir iddia belgesi verildi. Bin sayfalık iddianameyi yaklaşık 10 dakikada okuyan mahkeme bir karar verdi. Verilen kararda 'İsmi geçen kişi veşirketlerin mal varlıklarının dondurulmasına, paralarına el konulmasına ve yasaklanmasına karar verildi' denildi. 

Bunlar; Nükleer santral inşaatında yer alan Türk şirketleri, 3'üncü hava alanı yapımındaki, körfez geçiş projesini yapan Türk şirketleri ve 3'ncü köprüyü yapan Türk şirketleri."Devletin bir kuruşuna tenezzül edenin ellerini koparmanın boyunların borcu olduğunu ifade eden Zeybekci, Mayıs ayındaki gezi protestosundaki ile 17 Aralık'taki darbecilerin aynı şeyi; bu ülkeyi, geleceğini gasp etmeyi istediklerini söyledi. Bakan Zeybekçi, bir oyun, darbe ve tuzak hazırlandığınımüdafaa ederek şöyle dedi:"Ama Allah'ın ve milletin de bir tuzağı vardı. 

Hiç kimse AK Partililerin karşısına geçip 'Yetimin, bumilletin, devletin hakkını ben koruyorum' demesin. Şayet ki insanız hep birlikte içimizden biri bu ülkedeyetimin, milletin hakkını, devletin bir kör kuruşuna tenezzül ederse, Allah'ın önünde söylüyorum onun o elini koparmak bizim boynumuzun borcudur. O uzanan elleri koparmak bizim boynumuzunborcudur.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER