banner249

Valilik uyardı

Hava durumu yeni raporlarına göre meteoroloji akşam saatleri için uyardı. Özellikle Denizli, İzmir ve Antalya’da hava durumu kötü şiddetli yağışlar görülecek ve yağış miktarı akşam saatlerinde artacak.

Valilik uyardı
banner240
Hava durumu en son tahminler iç açıcı değil meteoroloji uyardı. Sabah saatlerinde başlayan ve etkisini yer yer arttıran şiddetli yağışlar akşam saatlerinde rüzgârında etkisi ile kuvvetlenecek. 

Akşam saatlerine yağmurun artacağını belirtti. Sıcaklıklar ise hafta sonuna kadar düşüyor.Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Denizli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Muğla ve Antalya başta olmak üzere kıyı illerinin 23 Ekim Cuma günü kuvvetli yağışın etkisi altına gireceğini belirterek, yağışların Denizli’yi de etkileyeceğini ifade etti. 


METREKAREYE 6070 KİLOGRAM YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji yetkilileri, “Tahminlerimize göre metrekareye 60¬70 kilogram civarında yağış düşmesi. Şiddetli yağmurların etkilerinin yüksek olması, beklenen yağış miktarının gelme süresi. Bir saat içinde bu kadar yüksek bir yağış gelirse sorun yaşanır. Ancak gün içine yayılırsa herhangi bir sıkıntı yaşanmasını beklemiyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER