banner249

Merkezefendi, vatandaşın kapısına gidiyor

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Merkezefendi kapınızda’ projesi ses getirdi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören proje ile hedef 12’den vuruldu.

Merkezefendi, vatandaşın kapısına gidiyor
banner240

Projenin başlamasının üzerinden sadece 1 ay geçmesine rağmen tam 2 bin kişiye ulaşılırken, Merkezefendililerin talepleri de yerine getirildi.

Önemli bir projenin altına imza atan Merkezefendi Belediyesi, hizmet kalitesini zirveye çıkarıyor. Merkezefendi Belediyesi’nin bünyesinde özel olarak kurulan belediye temsilcileri ekibi, ilçe sakinlerinin ev ve işyerlerine konuk olmaya devam ediyor. Türkiye’de ‘Bireysel İletişim’ noktasında bir ilk olma özelliğini taşıyan proje ile Merkezefendililerin talepleri de yerine getiriliyor.

VATANDAŞLARA MEMNUNİYETLERİ VE TALEPLERİ SORULUYOR

‘Merkezefendi Kapınızda’ projesi kapsamında görevli belediye temsilcisi ekipler, ilçe sınırlarında adeta çalmadık kapı bırakmıyor. 7’den 70’e herkesle birebir görüşen belediye temsilcileri, vatandaşların memnuniyetlerini ve taleplerini dinliyor. İnternet ortamından belediyeye gönderilen talepler anında yanıt buluyor. Projenin başlamasının üzerinden sadece 1 ay geçmesine rağmen tam 2 bin kişiye ulaşıldı. 2 bin kişiyle tek tek görüşen belediye temsilcileri vatandaşın sorununa anında çözüm buluyor.

MERKEZEFENDİLİLER PROJEDEN MEMNUN

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Merkezefendi Kapınızda’ projesinden vatandaşlarda oldukça memnun. Kapılarına kadar gelen belediye temsilcilerine taleplerini ileterek anında çözüm bulunmasını sevinçle karşılayan vatandaşlar, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyor.

“MERKEZEFENDİLİLER MUTLUYSA BİZDE MUTLUYUZ”

Merkezefendi Belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe sakinlerinin mutluluğunun kendileri içinde büyük mutluluk olduğunu ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendili hemşerilerimiz için en önemli projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Bu anlamda başlattığımız ‘Merkezefendi Kapınızda’ projemizle vatandaşlarımızın kapısına kadar giderek kendilerini dinliyoruz. Onların talepleri ve önerileri bizim için çok önemli. Her zaman söylediğimiz gibi Merkezefendi her şeyin en iyisine layıktır. Bizde bu anlamda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER