banner249

Subaşıoğlu’na Teşekkür Ziyareti

Ekrem Başer Ortaokulu yönetimi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Subaşıoğlu da okul yönetimine ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek teşekkür etti.

Subaşıoğlu’na Teşekkür Ziyareti
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede bulunan okullara her anlamda desteğini vermeye devam ediyor. 


Bu noktada Göveçlik Mahallesi’nde bulunan Ekrem Başer Ortaokulu’na bir halı saha kazandırılmıştı. Ekrem Başer Ortaokulu yönetimi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Ekrem Başer Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Vural, Okul Aile Birliği Başkanı Hanife Yalçın ve yönetim kurulu ile öğrenciler katıldı. Okula yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Ekrem Başer Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Vural, Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

“HİZMETLERİMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRECEĞİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçede bulunan okullarda yapılacak hizmetlerin aralıksız devam edeceğini söyledi. Subaşıoğlu, “Okullarımız bizim için çok önemli. İlçemizde bulunan okullarımızın eksiklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Eğitime desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Bu anlamda da Ekrem Başer Ortaokulu’na bir halı saha kazandırdık. Bizleri teşekkür ziyaretine gelen okul idarecilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER