banner249

Denizlili vekiller yemin etti !

26. Dönem Denizli Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin ederek görevlerine başladılar.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 26. Dönem yemin töreni ile başladı.

Denizlili vekiller yemin etti !
banner240
Önce mazbatalarını alan ve kayıtlarını yaptırarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odalarına yerleşen milletvekilleri, bugün de genel kurulda yemin etti. 

Denizli Milletvekilleri de, kürsüye gelerek sırasıyla yemin metnini okuyarak and içtiler.AK PARTİ Denizli 1. Sıra Milletvekili Nihat Zeybekci, AK PARTİ Denizli 2. Sıra Milletvekili Sema Ramazanoğlu, AK PARTİ Denizli 3. Sıra Milletvekili Şahin Tin, AK PARTİ Denizli 4. Sıra Milletvekili Cahit Özkan, CHP Denizli 1. Sıra Milletvekili Melike Basmacı, CHP Denizli 2. Sıra Milletvekili Kazım Arslan, MHP Denizli 1. Sıra Milletvekili Emin Haluk Ayhan sırasıyla kürsüye çıkarak yemin ettiler. 

Denizli Milletvekillerinin en kıdemlileri, 4. kez yemin eden MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, 3. kez yemin eden AK Parti Nihat Zeybekci tecrübe sahibiydiler CHP milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan ikinci kez yemin etmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsüne çıktılar. İlk kez yemin eden Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan ne kadar soğuk kanlı görünmeye çalışsalar da heyecanları dikkatlerden kaçmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER