banner249

Şimdi moda Gelin Hamamı!

Denizli’de dünya evine girecek gelin adayları artık eğlencelerini gelin hamamlarında yapıyor. Denizli’de Lasua SPA Well – Being gelin adaylarının sınırsız eğlencelerine sınırsız bir hizmet sunuyor.

Şimdi moda Gelin Hamamı!
banner240

Denizli’de Lavin Otel bünyesinde hizmet veren Lasua SPA Well – Being verdiği hizmetle Denizlilere unutulmaz anılar bırakıyor. Nitekim evlenen çiftlerin evlilik öncesinde eğlendikleri mekan haline gelen SPA Merkezinde sunulan hizmetler, Gelin Hamamını evlenecek çiftler için adeta geleneksel hale getiriyor.   

600 metrekare kapalı alan içerisinde Havuzu, Saunası, Hamamı ve Buhar odasının olduğu merkezde Uzakdoğu’dan getirilen uzman fizyoterapistlerle hizmet verdiklerine dikkat çeken Lasua SPA Well – Being işletmecisi Hüseyin Özkan, gelin adaylarının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi.

YÜZME EĞİTİMİ BİLE VERİLİYOR!

Özkan, “Merkezimiz, bir masaj salonunun ötesinde hizmet vermektedir. Gelin Hamamının yanı sıra merkezimiz ayrıca yüzme eğitimi almak isteyenlere de bu konuda hizmet vermektedir. Lasua Spa hijyen ve temizlik kuralları açısından son derece titiz davranmaktadır. Kullandığı tüm ürünler tek kullanımlıktır” dedi.

Uzakdoğu masajını Denizli’ye getirerek bu işi ne kadar ciddiye aldıklarını ifade eden İşletme Sahibi Hüseyin Özkan, tüm ekibin uzman kadrolarla ve alanında en iyi olduklarını söyledi.

GELİN HAMAMINDA YOK YOK

Evlenecek çiftlere muhteşem bir başlangıç hizmeti verdiklerini ifade eden Özkan, açıklamasına şöyle devam etti, “Gelin Hamamında talebe göre sınırsız veya paket hizmetler veriyoruz. Gelin adayı ve arkadaşlarına unutulmaz bir anı bırakmak için tüm kadrolarımız muhteşem bir hizmet vermektedir. Tüm Denizlili çiftlerimizi ve dostlarını merkezimizin gelin hamamına bekliyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER