banner249

Sezon açılışında bile kavga ettiler

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor'un, sezon açılışı kapsamında yaptığı Karşıyaka maçı olaylı geçti.

Sezon açılışında bile kavga ettiler
banner240

Karşılaşma öncesi içlerinde Göztepe taraftarı olduğu iddia edilen bir grup, Nazilli Belediyespor taraftarı taş ve maytaplarla Karşıyaka taraftarına saldırdı. Stad dışından misafir takım tribününe taş ve şişe atan gruba Karşıyaka taraftarları da karşılık verdi. 


Nazilli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yetersiz kaldığı olaylar 10 dakika sürerken, ekiplerin bölgede artması ile olaylar yatıştırıldı. Maçın ilk yarısında Nazilli Belediyespor taraftarlarından bir grup, Karşıyaka aleyhinde kötü tezahüratta bulundu. Maç sonrası ise, Nazilli Şehir Stadı dışında Nazillili taraftarlar ile protokol arasında tartışma yaşandı. 

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP İl Başkanı Fevzi Köse ve İlçe Başkanı K. Engin Özcan tartışmayı önlemeye çalıştı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, taraftar grubunun liderini yanına çağırarak, kötü tezahürat etmemeleri için taraftarı uyardı.

Tartışmanın ardından Nazilli Belediyespor taraftarı Nadir E. ve Ferit E. gözaltına alınarak karakola götürüldü. Öte yandan bazı yöneticiler ise yaşanan olaylara tepki gösterdi. Geçtiğimiz hafta oynanan ve dostane bir ortamda oynanan Göztepe maçı sonrası Göztepeli bir taraftarın bıçaklanması ardından da Karşıyaka maçında yaşanan olayların sıkıntı yaratmaya başlandığını dile getirdi.

Yaşanan olayların dikkate alınacağını ifade eden yöneticiler, şampiyonluk hedefleyen Nazilli Belediyespor'un bu tür olaylarla anılmaması gerektiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER