banner249

Sevgililer gününde Teleferikte Büyük kutlama !

Sarayköy Belediyesi’nden bir ilk daha. Sarayköy Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü farklı ama bir o kadar da anlamlı bir etkinlikle kutlayacak ve Sarayköy’de evliliklerinde 30. yılını doldurmuş olan tüm çiftleri kar yağışıyla birlikte muhteşem bir manzaraya bürünen Denizli Teleferik’te ağırlayacak.

Sevgililer gününde Teleferikte Büyük kutlama !
banner240

Bir günlük değil ömürlük sevgilerin hakkını vermek gerektiğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “14 Şubat Sevgililer Günü’nü anlamına yakışır bir şekilde kutlamak için 30 YILLIK SEVGİLER TELEFERİKLE BULUŞUYOR kampanyasını başlattık. Aile kavramının güzelliğini ve sıcaklığını bizlere öğreten, saygıyla ve sevgiyle her türlü zorluğa göğüs geren, acıyı, tatlıyı, sevinci ve kederi omuz omuza paylaşarak yıllara meydan okuyan tüm vatandaşlarımız Sevgililer Günü’nü doyasıya kutlamalı dedik ve bir yastıkta ömür geçiren tüm vatandaşlarımız için bu programı düzenledik. Bu yüzden evliliklerinde 30. yılını doldurmuş olan tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki hafta boyunca Teleferik’te ağırlayacağız. Birlikte dolu dolu güzel bir gün geçireceğiz.” dedi.

Sarayköy Belediyesi tarafından tahsis edilen araçlarla hafta boyunca devam edecek olan gezilerde, çeşitli ikramların ve sürprizlerin olacağını belirten Başkan Özbaş “Etkinliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız, pazartesi gününden itibaren Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat edebilirler. Mahalle muhtarlarımızla da temasa geçiyoruz. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza bizler ulaşacağız. İnşallah herkes için güzel bir anı olacak.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER