banner249

Serinhisar’a ihanet ettiler

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar’da yapılacak üniversite arazisini satın aldığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatıldı.

Serinhisar’a ihanet ettiler
banner240

 Kobaş, “İnandığım değerler uğruna gerekirse hapiste yatarım. Resmen Serinhisar’ımıza ihanet ettiler” dedi. Serinhisar’ın yüksekokul hayalini gerçekleştirmek için yüksekokul arazisi satın alan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş hakkında soruşturma başlattılar. 


İzale-i Şuyu marifetiyle Serinhisar Belediyesi’nin aldığı 77 dönümlük arazi meselesi adliyelik oldu. Kamuoyunun bildiği üzere Yüksekokul yapılması kaydıyla PAÜ’ye devredilecek arazi yaklaşık iki ay önce satın alındı. 

Acıpayam Cumhuriyet Savcılığı’ndan soruşturma yapılması için böyle bir davetin geldiğini belirten Kobaş, “Adli olay kendiliğinden mi gelişti, yoksa birilerinin şikayeti üzerine mi oldu şimdilik bir bilgimiz yok. Ancak şu bir gerçek ki, ortada gizli saklı bir durumun olması söz konusu bile değildir. 

Kamu yararına yapılan bu girişimin adliyeye taşınması Serinhisar’a sadece ve sadece zarar verir. Bu konuda en ufak bir endişemiz yok. Gerekli bilgi ve belgeler ile gidip ifademizi vereceğiz. Hukukun üstünlüğü tüm dertlerin ilacıdır. Karar ne çıkarsa çıksın kabulümüzdür. Önemli olan vicdan rahatlığıdır. İnandığım değerler uğruna her türlü bedeli ödemeye hazırım” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER