banner249

Denizli Ticaret Odası’ndan “kardeşlik” pankartı

Denizli Ticaret Odası yaptırdığı dev bayrak ve pankartla terör olaylarına tepki göstererek, kardeşlik vurgusu yaptı.

Denizli Ticaret Odası’ndan “kardeşlik” pankartı
banner240

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, son günlerde teröristlerin hain saldırıları sonucu şehit düşen askerleri ve polisleri yaptırdıkları pankartla andıklarını söyledi. 


Pankartlarında “Teröre hayır, kardeşliğe evet” vurgusu yaptıklarını ifade eden Başkan Özer, hain saldırıları gerçekleştiren terör örgütü PKK’yı lanetlediklerini söyledi. 

Bugünlerde kardeşliğin ön planda tutulması gerektiğine işaret eden Başkan Özer, “Son günlerde ülkemiz gündemi, terör olaylarıyla meşgul durumda. Terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucunda polis ve askerlerimiz, hain tuzaklarla şehit edilmektedir. Denizli Ticaret Odası olarak terörü lanetliyor, milletimizin başı sağolsun diyoruz. Acıları paylaşıyor, halkımıza ise itidal tavsiye ediyoruz.” şeklinde konuştu. 


Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik yapılan bu menfur terör olaylarının, hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirten Özer, “İlimiz evlatlarını da yitirdiğimiz terör olayları, ülkemizin kanayan yarası olmaya devam etmektedir. Bu topraklarda tarih boyunca yaşayan insanımız, kanıyla, canıyla, tarihi ve kültürüyle bir bütündür. 

İş dünyası olarak, gereken bütün önlemlerin vakit geçirilmeden alınmasını ve bu yöndeki girişimlerin bir an önce başlatılmasını beklemekteyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER