banner249

Saruhan bu yolla tanınacak

İlçe sınırları içindeki 50 mahalleyi adeta şantiye alanına çeviren Merkezefendi Belediyesi, Saruhan Mahallesi’ne adeta sihirli dokunuş yaptı.

Saruhan bu yolla tanınacak
banner240

Yıllardır nereden gidileceği bile bilinmeyen mahalleye yapılan yeni yolla adeta yeniden hayat verildi.

Merkezefendi ilçesi sınırlarında yoğun yol ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Saruhan Mahallesi’ne adeta sihirli dokunuş yaptı. Göveçlik yolu ile mahalleyi birbirine bağlayan yeni yol açan Merkezefendi Belediyesi, 10 metre genişliğindeki yolla adeta Saruhan’a yeniden hayat verdi.


 Nereden gidileceğini bir çok Denizlili’nin bilmediği mahalleyi vatandaşların artık daha kolay bulabileceğini söyleyen Saruhan Muhtarı Şerafettin Dukan , Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti. Muhtar Dukan, “ Saruhan Mahallemizde yollarımız açılarak asfaltlanıyor.


İmar çalışmaları yeni sona erdiği için çalışmalarımız yeni başladı. Başkanımızdan Allah Razı olsun. Saruhan’a bundan 5-10 yıl önce hizmet gelmişti ama hizmet kalitesi bu kadar olmamıştı. Vatandaşlarımız Saruhan’ın nerede olduğunu bile bilmiyordu . 


Şu an yapılan yolumuz tamamlandığında Saruhan mahallemiz tanınmış olacak. Uzun uğraşıların ardından yolumuza kavuştuk. Muhammet Subaşıoğlu başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımızın işlerinde başarılar diliyorum”dedi.

“Merkezde ne varsa mahallesinde de o olacak”

Merkezefendi ilçesinin her mahallesinin kendileri için aynı önemde olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, daha yaşanabilir bir Merkezefendi için gece gündüz çalışacaklarını söyledi . Başkan Subaşıoğlu, “ Merkezefendi Belediyesi olarak gece-gündüz çalışarak ilçemizi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. 


Bir yandan sosyal projeler üreten belediyemiz, bir yandan da mahallelerimizin üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Saruhan mahallemizde de üst yapı çalışmalarımız sürüyor. Bin 150 metre uzunluğunda yaptığımız yeni yolumuz sayesinde mahalleye ulaşım daha kolay olacak. 11 bin 500 metrekare asfalt çalışması yaptığımız yolumuza 26 bin ton asfalt attık. 250 bin liraya mal olacak olan yolumuz bitim aşamasına geldi.


 Saruhan’da olduğu gibi diğer mahallelerde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. İlçemizin merkezinde ne varsa mahallelerinde de o olacak” dedi.   

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER