banner249

PAMUKKALE BELEDİYESİ ENGELLİ SPORCULARA SAHİP ÇIKTI

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Belediye Spor Kulübü kurarak, ilk branşını tekerlekli sandalye basketbol olarak belirledi.

PAMUKKALE BELEDİYESİ ENGELLİ  SPORCULARA SAHİP ÇIKTI
banner240

Bölgesel Lig’de Denizli’yi temsil edecek olan Pamukkale Belediye Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının tanıtımı düzenlenen toplantıyla yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Engellilerimiz bizim için önemli.


Bedensel engellilerin oluşturduğu basketbol takımımızı bünyemize kattık. Bu sezon 8 takımlı ligde hedefimiz ilk 3 arasında yer almak” dedi. 

Pamukkale Belediyesi bir yandan 68 mahalleye hizmet götürürken bir yandan da sosyal çalışmalara imza atıyor. 20 mahalleye halı saha yapan ve halı saha futbol turnuvasını ikinci kez düzenleyecek olan Pamukkale Belediyesi çatısı altında Pamukkale Belediye Spor Kulübü kuruldu. Ağustos ayı içinde resmi işlemleri tamamlanan kulübün başkanlığını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yapıyor. Turgay Besim’in başkan yardımcısı olduğu kulüpte, Feyyaz Ceşen Sekreter ve Erkan Kösemen Saymanlık görevini yaparken, İbrahim Çelebioğlu, Oral Baş ve Yasin Çatalok ise üye olarak yer alıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER