banner249

Neşeli yüzler yüz güldürdü

Sosyal hizmet anlamında Türkiye’ye örnek olan Denizlili gönüllüler, çalışmalarını hızla sürdürüyorlar.

Neşeli yüzler yüz güldürdü
banner240

Bu kapsamda Neşeli Yüzler Derneğinin gönüllüleri, Tavas Nikfer Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Dernek üyeleri hafta sonu gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 50 yaşlının kaldığı Nikfer huzurevini ziyaret etti. 


Ziyarete, Neşeli Yüzler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Keysan, Başkan Yardımcısı Fatma Balbaş, Dernek Üyeleri Sibel Toydemir, Ayşe Gözlükaya, Fatma İlkimen, Nurcan Süzük, Nurcan Anılır, Emine Katrancı, aramiza yeni katilan Şükran Ekmekçi, Ayse Karadag Akçin, Gülfidan Aktekin ve Hatice Vural Sarıbay, Kuaför Odası Başkanı İdris Ağılönü, gönüllü kuaförler Şükran Ekmekci, Mehmet ve Serhat Oran katıldı. Huzurevi sakinlerine unutamayacakları bir gün yaşatan dernek üyeleri, hazırladıkları yiyecekleri Huzurevi sakinlerine ikram ettiler. Ziyarette, müzik eşliğinde eğlencenin yanı sıra, el işleri, aile oyunları, kitap ve gazete okuma etkinlikleri gerçekleştirildi.


 Etkinliğin son bölümünde ise gönüllü kuaförler Huzurevi sakinlerinin saç bakımını yaptılar. Çok mutlu olduklarını söyleyen Huzurevi sakinleri, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Dernek Başkanı Meryem Keysan, bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyleyerek, “İmkanımız ne kadar fazla olursa o kadar sık gelebileceğiz. 


Kısacası sponsor ve hayırsever insanlara ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde inşallah devamlılık olmasını istiyoruz. Gönüllü arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Ayda yarım gün derneğimizin adına zamanını hastalara ve huzur evindeki amca ve teyzelerimize ziyarette bulunmak amaçlı güvenilir insanlara ihtiyacımız var. Bugün hepimiz, çok güzel ve anlamlı bir gün geçirdik, devamını getirmek istiyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER