banner249

Okul önleri artık daha güvenli!

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan okul önlerine delinatör montajı yaparak, öğrencilerin daha güvenli giriş çıkış yapması için tedbir aldı.

Okul önleri artık daha güvenli!
banner240

Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe sınırlarında bulunan bütün okul girişlerine delinatör montajınabaşlandı. Okul önlerinde güvenliğin sağlanması amacıyla yapılan çalışmada, hem okulların önüne araç parkı yapılmayacak hem de okul giriş çıkışlarında trafik kontrolü sağlanacak. Alınan bu tedbirle öğrenciler okullarına güvenli giriş çıkış yapabilecek.



MERKEZEFENDİ’DE OKUL ÖNLERİNE ÖZEL GÜVENLİK TEDBİRİ Eğitime verdikleri önemi her fırsatta vurgulayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; “ Geleceğimizin mirasçısı ve teminatı olan öğrencilerimizin kaliteli eğitim alması kadar, güvenli bir ortamda eğitim almaları da önemli. Eğitim yatırımlarının yoğun olduğu ilçemizde Merkezefendi Belediyesi olarak, gösterilebilecek bütün hassasiyetle hareket ediyoruz.


 Okullarımız ve öğrencilerimiz için yapılabileceğimiz her ne varsa yakından ilgilenip en kısa zamanda çözüm üretiyoruz. İlçe sınırlarımızda bulunan bütün okul önlerine monte edeceğimizdelinatörçalışmalarımızlada kış aylarında havanın erken kararması ile okul giriş çıkışında öğrencilerimizin can güvenliğini sağlamak adına tedbir almış olacağız.Başta öğrenci velileri olmak üzere, okul yöneticileri ve öğrenciler yapmış olduğumuz bu çalışmamızdan memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER