banner249

Minik Medine'ye can ver Türkiye

Uşak’ta yaşayan 3,5 yaşındaki Medine Su bebek yaşam mücadelesi veriyor. Ailesinin maddi imkânsızlıkları nedeniyle tedavisini gerçekleştiremediği bebek kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Minik Medine'ye can ver Türkiye
banner240

2016 yılının Şubat ayından itibaren Beyin Tümörü rahatsızlığı ile savaşan minik bebeğin son 3 aydır da gözlerinin görmediği öğrenildi.

Tüm Türkiye’den dua ve desteklerini beklediğini belirten  talihsiz bebeğin babası Turgay Çalışkan, ‘’Çocuğumun rahatsızlığı Beyin Tümörü, daha önce iki kez ameliyat geçirdi. Annesi olmadığı için her şeyiyle ben ilgilenmek zorundayım.Bu süre zarfında işsiz kaldım. Şu anda maddi olarak benimde evladıma yetecek gücüm kalmadı. Yavrum son üç aydır da görme yetisini kaybetti. Artık çok çaresiz kaldım, bebeğimin hastalığı yeneceği günün hayaliyle yaşıyorum. Önce Allah’tan sonra bebeğimin rahatsızlığına şifa bulabilecek hayırseverlerden destek ve dua istiyorum” dedi.

Durumu kötüleşen bebeği Uşak Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Uşak Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Sezer, ülke genelinde Medine bebekle ilgili yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. Hayırseverlere çağrıda bulunan Başkan Sezer, ’’Medine bebeğin durumunu öğrendiğimizde nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündük. Hem ailenin acısına ortak olmak hem de bu durumu ülke gündemine taşımak için harekete geçtik. Teşkilat olarak #mediyecanvertürkiye Hastagh’ı ile Türkiye genelinde bu akşam saat 21:00’de sosyal medyada yardım kampanyası başlatacağız. Tüm hayırseverlerden Medine bebek için destek bekliyoruz”dedi

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 19:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER