banner249

Media Markt Denizli’de

Sektöründe dünya ikincisi ve Avrupa’da lider konumunda olan, elektronik devi Media Markt’ı kiracı bünyesine dahil eden Teras Park AVM, bu açılışla büyük bir atılım daha gerçekleştirdi.

Media Markt Denizli’de
banner240

Teras Park AVM’nin büyük önem verdiği açılışa, Corio Türkiye CEO’su Cem Alfar başta olmak üzere, Corio Türkiye Operasyon ve Varlık Yönetimi Departmanı Yöneticisi Semet Yolaç Canlıel ve Corio Türkiye Kiralama Direktörü Tuba Süsler katıldı. 


28 Mayıs Çarşamba günü açılış yapan Media Markt, gece beklemeye başlayan ve uzun kuyruklar oluşturan müşterilerini, sabah saat 08:00 itibariyle tüm mağaza personelinin oluşturmuş olduğu koridordan alkışlar eşliğinde içeriye aldı. 

Uzun kuyruklar oluşturan ziyaretçileri için önceden hazırlanmış olan şapkalar dağıtan Teras Park, bir kez daha misafirlerinin gönüllerini fethetmeyi başardı. 

Teras Park AVM Müdürü Osman Koçaslan, açılış sonrası yaptığı açıklamada, elektronik devi Media Markt’ın AVM bünyesine katılmış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını, yapılacak olan yeni kiralamalar ile güçlerine güç katmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER