banner249

Keskin’in görevden alınması hayırlı oldu!

Denizli Alternatif Yerel Politikalar Platformu Başkanı İrfan Hatipoğlu, yaptığı yazılı açıklamada CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in görevden alınmasının hayırlı bir karar olduğunu bildirdi.

Keskin’in görevden alınması hayırlı oldu!
banner240

Hatipoğlu, bugün basın birimlerine gönderdiği yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Soğuk savaş dönemi politikacısı olan Adnan Keskin’in görevden alınması ilimiz politik yaşamı ve CHP’li politikacılar acısından hayırlı olmuştur. CHP’nin yerel politika üretmesinde en büyük engeldi. 


Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’nde soğuk savaş dönemi politikacıları gençlerin önüne açmadıklarından ideolojik olarak toplumun gerisine düşmüştür. İlimizde de Adnan keskin CHP’nin yerel politika üretmesinde en büyük engeldir. Kamuoyunu ilgilendiren tarafı yerelde iktidara gelen partinin daha verimli/etkin çalışması için güçlü bir muhalefetle ihtiyaç duymasıdır. 

CHP soğuk savaş dönemi politikacıları yüzünden bunu yıllardır yerine getiremiyordu. Adnan Keskin’in görevden alınması CHP’lilerin önüne açacaktır. Bunu nedenle görevden alınması doğrudur. Belediyeler, muhalefet meclis üyelerinin etkin denetimleri sonucu verimli çalışırlar. CHP’li üyeler somut öneriler getirerek çalışmayı zorlamalıdırlar. Platform olarak her türlü katkıyı vermeyi hazırız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER