banner249

İşte sosyal belediyecilik budur!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli’de bugüne kadar yapılmayan bir projeye imza atarak gönüllerde taht kurdu. Belediye, ayda iki kez olmak üzere Babadağlı kadınları günü birlik tatile gönderiyor. 

İşte sosyal belediyecilik budur!
banner240

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde Belediye Başkanı Ali Atlı’nın kadınlara yönelik sosyal projesi, Denizli’de büyük yankı uyandırdı. Atlı, ayda iki kez olmak üzere Babadağlı kadınları tatil bölgelerine göndererek gezmelerini sağlıyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana devam eden günü birlik turlara kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti. 

Belediyeye günübirlik tatil için başvuru yapan herkesi tatile gönderdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Atlı, “Yaklaşık iki aydan bu yana Babadağlı annelerimizi, kız kardeşlerimizi Muğla bölgesinde Köyceğiz, Dalyan ve Akyaka misafir ettik. İlk günden bu yana yoğun ilgiyle karşılandı. Bu durum bizleri son derece mutlu etti. Tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanan bu sosyal projeye ilgi devam ettikçe günübirlik turları düzelemeye devam edeceğiz. Gezilerimizde birçok kardeşimizin ilk defa deniz gördüğünü ifade ettiklerine şahit olduk. Gerçekten bizler için de son derece anlam yüklü oldu. Hayatın akışında zaman zaman stresler oluyor. Belediye olarak Babadağlı kardeşlerimizi ve annelerimizi bir nebze olsun stresten uzak tuttuysak bu sosyal projenin amacına ulaştığı anlamına gelmiştir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2023, 21:23

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER