banner249

Tarım kampları yalan oldu!

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın 2019’da seçim vaatleri arasında yer alan Tarım Kampları projesi, aradan geçen 5 yıla rağmen tek bir çivi bile çakmadı.

Tarım kampları yalan oldu!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Millet İttifakının Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olarak 2019’da verdiği birçok sözü yerine getiremedi. Büyük umutlarla seçilmesine rağmen projelerini hayata geçiremeyen Başkan Doğan, aynı zamanda yarım kalan üst yapı projelerini de tamamlayamadı.

KARNESİ ZAYIF DOLU

Merkezefendi halkına 2019’da verdiği birçok dev proje sözünü hayata geçiremeyen Başkan Doğan, buna rağmen belediyeyi büyük bir borç batağına da sürükledi. Yeterli kaynakların gelmediğini savunan Doğan, arsa satışlarıyla da kamuoyuna olan güveni derinden sarstı. Doğan’ın karnesi Merkezefendi Üniversitesi, Merkezefendi Semt Polikliniği, Belediye Hizmet Binası, Güneş Tarlaları Projesi, Merkez Kapalı Spor Salonu ve Tarım Kampları Projesi ile zayıf oldu.

TARIM KAMPLARI PROJESİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Başkan Doğan’ın 2019’da seçim vaatleri arasında yer alan Tarım Kampları Projesi için şu ifadelere yer vermişti, “İlçemizdeki geniş araziler üzerine kurulacak tarım kamplarında Denizli kırsal mimarisine özgü köy evleri, atölyeler, kır kahve ve lokantaları ile mini tarım ve hayvancılık tesisleri yapacağız. Buraya gelen ziyaretçiler, buradaki köy evlerinde konaklayarak tarhana, ekmek ve geleneksel zeytinyağı yapımından süt sağımına kadar köy yaşamına dair her şeyi deneyimleyebilecekler. Kompleks içerisinde farklı bitki türleri ile küçükbaş, büyükbaş ve kümes hayvanları yetiştirilecek. Buradaki atölyelerde üretilen doğal ürünler, kompleks içindeki satış noktalarında satışa sunulacak.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER