banner249

Final Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu!

Denizli Final Okulları’nda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, öğrenci ve velilerin katılımıyla büyük bir coşku içinde kutlandı.

Final Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu!
banner240

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet’  in 92.yılı, tüm yurtta olduğu gibi Denizli Final Okullarında da büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

Doğan Cüceloğlu konferans salonunda düzenlenen programa öğrenci, öğretmen ve velilerde katıldı. Kokteyl ve Cumhuriyet Çocukları adlı resim sergisi ile başlayan tören, saygı duruşunun ardından söylenen istiklal marşıyla devam etti.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürü Sadi Öztekin yaptı. Ardından sosyal etkinlikler kurulu yönetimindeki okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ adlı program İz Oda Orkestrası eşliğinde sergilendi. Atatürk’ü canlandıran öğrencimizin vals ve zeybek gösterisi görülmeye değerdi. Program Sevgi Çiçeği adlı şarkının hep bir ağızdan söylenmesi ile sona erdi.                           

 

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER