banner249

Sarayköy’de internet bedava!

Modern çağın tüm yeniliklerini Sarayköylülerle buluşturmak ve başta gençler olmak üzere vatandaşların konforunu arttırmak için çalışan Sarayköy Belediyesi, Efe Meydanı’nda ücretsiz kablosuz internet sistemi ( Wİ-Fİ ) hizmetini başlattı.

Sarayköy’de internet bedava!
banner240

Sarayköy Belediyesi ve Choknet Pehlivan Bilişim işbirliği ile gerçekleştirilen ücretsiz Wİ-Fİ projesi kapsamında, vatandaşlar Sarayköy’de Efe Meydanı’nda cep telefonu, tablet, bilgisayar ve benzeri cihazlarıyla internete ücretsiz olarak bağlanabilecekler.

 

VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ İNTERNETİ NASIL KULLANACAK?

Efe Meydanı’nda cep telefonu, tablet, bilgisayar ve benzeri cihazlarınızdan kablosuz internet ağlarını tarayarak, SarayköyBel isimli wi-fi ağına giriş yapılacak. Güvenlik gereği sistem, kullanıcılardan bazı kişisel bilgilerini girmesini isteyecek. Girilen bilgilerin doğrulanmasının ardından, internet sağlayıcısına otomatik olarak ücretsiz bir şekilde bağlanılabilecek.

 

BAŞKAN ÖZBAŞ “ GENÇLER BU PROJEYİ ÇOK SEVECEK ”

Ücretsiz Wi-Fi hizmeti hakkında görüşlerini aldığımız Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Teknoloji inanılmaz bir hızla ilerliyor. Artık vatandaşlarımız işlerinin büyük bir kısmını internet üzerinden yapıyor. Gençlerimiz internette özellikle sosyal medyada çok aktifler. Bizde onların bu ihtiyacına yönelik bir çalışma başlattık. 


Şimdilik gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun olarak vakit geçirdiği Efe Meydanında başlattığımız ücretsiz internet projemizi, zamanla daha fazla bölgeye yaymayı planlıyoruz. Gençlerimiz bu projeyi çok sevecekler. Bizler de yapacak olduğumuz farklı projelerle onları sevindirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER