banner249

Faciaya davet!

Aydın’ın Efeler ilçesi’nde Kızılay Caddesi üzerinde yol ortasında meydana gelen geniş çaplı göçük çevredeki esnaf tarafından fark edilerek facianın önüne geçildi.

Faciaya davet!
banner240

Efeler merkez Kızılay Caddesi Devlet Hastanesi Acil çıkışı önünde akşam saatlerinde henüz belirlenmeyen bir nedenle göçük oluştu. Edinilen bilgiye göre; Kızılay Caddesi üzerinde gün içinde her hangi bir sorun olmadan işleyen yolda akşam saatlerinde yaklaşık 1,5 metre derinliği ile 3 metre uzunluğunda bir göçük meydana geldi. 


Göçüğün oluştuğunu gören çevredeki esnaflar herhangi bir can ve mal kaybı olmaması için kendi imkanlarıyla dükkanlarının önünde bulunan dubaları alarak göçüğün etrafına koydu. Daha sonra emniyet görevlerine haber vererek durumu aktaran çevredeki esnaflar oluşan derin göçük nedeniyle bir süreliğine olsun dubalarla yaptıkları işaretlemeleriyle trafiğin akışını sağladılar. 

Olay yerine gelen trafik polisi ekipleri belediye görevlilerinin olay yerine gelinceye kadar trafik akışını ve göçük etrafına koydukları dubalar ile olası bir tehlikenin ve facianın önüne geçti. 

Çevreden geçen vatandaşlar meraklı gözlerle büyük çapta oluşan göçüğe hayretler içerisinde bakarken bazı sürücüler ise göçüğü gördükleri halde arabaları ile göçüğün yakınından geçmeyi tercih ederek tehlikeye aldırış etmedi. Cadde üzerinde ara ara trafik sıkışırken oluşan göçük nedeniyle herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması ise teselli kaynağı oldu. 

DUYARLI ESNAF FACİAYI ÖNLEDİ
Aydın Devlet Hastanesi Acil karşısında çalışan eczane esnaflarından Yaşar Azar, Kızılay Caddesi’nde yol ortasında oluşan göçüğü görür görmez dükkanı önünde bulunan dubaları alarak göüçük etrafına koyduğunu ifade etti. Olası bir faciayı önleyerek can ve mal kaybının yaşanmasına engel olan duyarlı esnaf Yaşar Azar, “Yol ortasında bir anda göçük oluştuğunu gördük. 

Hastaneden dolayı Kızılay Caddesi’nin yoğun bir trafiği var. Biz elimizden gelen imkanlarla sürücülerin dikkatini çekmek için duba koyduk. Herhangi bir can ve mal kaybının olmaması için elimizden geleni yaptık” dedi. 

Öte yandan Aydın Devlet Hastanesi Acil tarafına yapılmakta olan ek poliklinik binasının inşaat çalışmalarının başlaması üzerine yol ortasında meydana gelen geniş çaplı göçüğün oluşmasında hafriyat yüklü kamyonların neden olduğu tahmin ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER