banner249

Tuvalet firarisi 6 yıl sonra yakalandı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 6 yıl önce duruşma için getirildiği adliyenin tuvalet penceresinden firar eden hükümlü, polisin kimlik sorgusu sırasında yakalandı.

Tuvalet firarisi 6 yıl sonra yakalandı!
banner240

Alınan bilgiye göre, 41 yaşındaki A.M, 2008 yılında Marmaris’te işlediği bir suç yüzünden tutuklanarak Muğla kapalı ceza evine kondu. Zanlı, bir süre sonra mahkeme için Marmaris adliyesine getirildi. A.M , adliyeden firar etmek için plan yaptı ve koruma infaz memurlarına tuvalet ihtiyacı olduğunu söyleyerek kelepçelerini çözdürdü. 


Lavaboya giren zanlı küçük pencereden kaçarak izini kaybettirdi. Firari zanlı, 6 yıl boyunca Aydın, Muğla ve Antalya gibi turizm merkezlerinde garsonluk yaparak polisten saklanmayı başardı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece yaptığı denetimler sırasında A.M’nin durumundan şüphelenerek kimlik kontrolü yaptı. 

Üzerinden sahte kimlik çıkan zanlı gözaltına alındı. Derinleştirilen soruşturma sonunda A.M’nin aranan cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı. 12 suçtan kaydı bulunan Zanlı ,polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER