banner249

Evlenecek çiftlere müthiş kampanya!

Denizli’nin ilk ve tek tesettürlü gelinlik mağazası olan Kehribar Gelinlik, açılışa özel inanılmaz bir kampanya başlattı. Mağaza, evliliğe adım atacak Denizlili gençler için 3 farklı paket sunuyor.

Evlenecek çiftlere müthiş kampanya!
banner240

Kehribar Gelinlik Türban Tasarım Mağazası, 6 Ocak günü Denizlililere kapılarını açtı. Evlenme hayali olan genç kızların gelinlik hayalini muhteşem modellerle süsleyen Kehribar Gelinlik, 31 Ocak’a kadar sürecek bir kampanya düzenledi.

Her bütçeye uygun 3 farklı konsepte kampanya düzenlediklerini belirten Kehribar Gelinlik Mağazası işletmecisi Özlem Reyhan Özcan, kampanyanın kiralama ve satışta geçerli olduğuna dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından çektiği videolarla dikkat çeken işletmeci Özlem Reyhan Özcan, bu videolarda genç kızların hayallerini süsleyene gelinlikleri sergiliyor. Yoğun ilgiyle izlenen videolarda ciddi taleplerin geldiğini ifade eden Özcan, gelinlik kiralama ve satışa özel büyük bir kampanya düzenlediklerini ifade etti.

PAKETLERDE YOK YOK!

4 bin, 5 bin ve 6 bin TL’lik kiralama kampanyasının evlenecek çiftler için büyük bir fırsat olduğunu kaydeden Özcan, şöyle konuştu, “Kehribar Gelinlik, Denizli’nin ilk ve tek tesettürlü gelinlik mağazasıdır. Kurulur kurulmaz büyük bir ilgi gördü. Genç kızlarımızın tesettürlü gelinlik modellerine olan ilgisi bizleri de son derece memnun etti. İşletme olarak ülkemizdeki ekonomik gelişmeleri de göz önünde bulundurarak evlenecek çiftler için bir kampanya düzenleme kararı aldık. Şu anda yoğun ilgiyle karşılanıyor. Kampanyamız sınırlı olup 31 Ocak’a kadar devam edecektir. 3 paket halinde düzenlediğimiz paketlerde gelinliğimiz, kaftanımız, 2 günlük türban tasarımı, makyajı ve aksesuarları olan çiçeği, tacı ve duvağı da yer almaktadır. Evlenecek genç kızlarımızı mağazamıza bu gelinlikleri üzerlerinde denemelerini ve görmelerini tavsiye ediyoruz”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ercüment Yılmaz
Ercüment Yılmaz - 1 yıl Önce

Çok ilgili ve alanında uzman bir ekip, düğün alışverişi için herkese tavsiye ederim.

Özlem Reyhan Özcan
Özlem Reyhan Özcan - 1 yıl Önce

Çok teşekkür ediyoruz

Abdurrahim Kılıç
Abdurrahim Kılıç - 1 yıl Önce

Merve serez
Merve serez - 1 yıl Önce

Çok güzel bir kampanya, kampanyadan da güzel gelinliklere sahip bi yer kesinlikle gidilip yerinde görülmeli

SIRADAKİ HABER