banner249

Larina Termal Otel’de sömestr yoğunluğu 

Türkiye’nin en iyi termal oteli seçilen Larina Termal Otelde sömestr tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Doluluk oranının yüzde doksanlara ulaştığı otelde misafirler muhteşem bir ara tatilin keyfini çıkaracak.

Larina Termal Otel’de sömestr yoğunluğu 
banner240

Şifalı termal sularıyla Türkiye’nin dünyadaki sağlık merkezi haline gelen Karahayıt Bölgesi, sömestr tatilinin gelmesiyle beraber yoğun bir dönemi yaşıyor. 2022 yılının en iyi termal oteli seçilen Larina Termal Oteli, Karahayıt bölgesinin en dikkat çeken otelleri arasında yerini aldı.    

Larina Termal Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Demirlek, sömestr tatili nedeniyle otel rezervasyonlarında ciddi bir artışın yaşandığına dikkat çekerek, huzurlu bir tatil sunmak için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Karahayıt’taki termal otellerin sömestr tatili başlamadan doluluk oranlarının yüzde 90’a ulaştığını kaydeden Demirlek açıklamasına şöyle devam etti, “Bu hafta sömestr tatili başlıyor. Larina olarak tüm çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı tamamladık.

Rezervasyonlarımız gelmeye devam ediyor. Dünyada sağlık merkezinin adeta üssü haline gelen Karahayıt, gerçekten çok önemli bir değer. Şifalı kırmızı sularımızın ünü artık ülke sınırlarını aşmış durumda.

Ayrıca son yıllarda Türkiye’nin her ilinden yerli misafirleri ağırlıyor olmamız, Karahayıt’ı bir cazibe merkezi haline getirdi. Bu ara tatilde misafirlerimizin konaklamalarında iyice dinlenmeleri ve bu tatilden keyif çıkarmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm hemşerilerimize ve şehir dışından gelen tüm misafirlerimize iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER