banner249

Emlak vergisinde 2. taksit son gün 30 Kasım

2015 yılı emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri Merkezefendi Belediyesi veznelerinden alınmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Halkbankası tüm şubelerine, PTT Posta Çeki hesabı ve www.merkezefendi.bel.tr sitesi üzerinden online olarak ödeme yapabilecek. Ayrıca, kredi kartına 5 taksit imkanından yararlanabilecekler.

Emlak vergisinde 2. taksit son gün 30 Kasım
banner240

Yapılan açıklamada, isteyen vatandaşların ödemelerini internet üzerinden online olarak yapabileceği gibi kredi kartı ya da nakit olarak 30 Kasım 2015 tarihine kadar belediye veznelerinden yapabileceği kaydedildi.

2015 yılı Emlak Vergileri’nin 2. Taksitlerinin tahsilatlarını belkediyeler almaya devam ediyor.. 30 Kasım’a kadar tahsilat işlemler devam edecek. Bu noktada ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyelerin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek ödemelerini yapabilecekler. 

Bunun yanı sıra belediyelerin veznelerinden nakit ya da kredi kartı ile 5 taksit olarak ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Diğer taraftan vatandaşlar Halkbankası şubeleri ile PTT Posta Çeki hesabından da ödeme yapabilirler. Vatandaşlar kolay ödeme yapabilmeleri için Cumartesi ve Pazar günlerine denk gelen 28 ve 29 Kasım tarihlerinde belediye vezneleri açık olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER