banner249

Denizli Final Okullarına koştu!

Denizli’de eğitim camiasının önde gelen kuruluşları arasında yer alan Denizli Özel Final Okulları, bu yıl eğitim öğretim yılı için kayıt dönemine hızlı girdi. Denizli’de geçtiğimiz yıl eğitim öğretim yılına başlayan Denizli Özel Final Okulları, yeni eğitim öğretim yılı kayıt dönemini yoğun bir şekilde geçiriyor.

Denizli Final Okullarına koştu!
banner240

Denizli Özel Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Okulumuz, Anaokulundan Fen Lisesine kadar büyük bir kampüs. Geçen yıl geç açılmış ve istediğimiz öğrenci sayısına ulaşamamıştık. Ancak bu yıl oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Her kademe için bu yoğunluğu beklediğimiz öğretmen kadromuzu çok önceden belirlemiştik. Bu da bizi çok rahatlattı. Şimdi her türlü çalışma için hazırız” dedi. 


Öztekin, açıklamasına şöyle devam etti, “Dershanelerin Temel Lise ve Temel Ortaokula dönüşmesinden dolayı sınav hazırlığına da önem veriyoruz. TEOG için 8.sınıflara YGS ve LYS hazırlığı için de 12.sınıflara çok daha farklı bir program hazırladık. Rehber ve danışman öğretmenlerimiz bu öğrencilere şimdiden program hazırlayarak derslerdeki başarılarının artması için Haziran ayından beri çalışıyor. Bu çalışmayı gören öğrencilerimiz yakın arkadaşlarını da okulumuza getiriyor” dedi. 

Final Okullarının bu başarısından yararlanmak isteyenleri okula davet eden Sadi Öztekin; “Kayıt olmak önemli değil, gelsinler tanışalım, hiç olmazsa bir kahve içelim, sistemimizi kadromuzu tanısınlar” diyerek tüm Denizlili hemşehrilerimizin Final Okullarına uğrayarak farkı görmelerini istedi. Ayrıca yoğun ilgiden dolayı Denizli halkına teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER