banner249

Bu kez hırsızları vatandaş yakaladı

İzmir'in Aliağa ilçesinde, iddialara göre minibüs ve motosiklet hırsızlığı yapan 4 genç, vatandaşlar tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Aliağa ilçesinde gece saatlerinde İZBAN otoparkında bulunan park halindeki minibüsü düz kontak yöntemiyle çalıştırıp çalan B.D. (15), B.E. (15) ve Ş.A. (16) ile M.A. (16) isimli 4 genç, minibüsü Çaltıdere Mahallesinde bir kahvenin önüne bıraktı.

Bu kez hırsızları vatandaş yakaladı
banner240

Buradan yakınlardaki bir evin bahçesinde bulunan motosikleti de alan 4 genci mahalle sakinleri fark etti. Bu sırada motosikleti bırakıp kaçan dört genç ile mahalleli arasında kovalamaca yaşandı. Bazı vatandaşlar ise hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 


Süratle olay yerine gelen jandarma ekipleri, karanlıkta kaçarak izini kaybettirmeye çalışan gençleri Pınarcık mevkiindeki ormanlık alan girişinde yakaladı. Gözaltına alınan B.D., B.E., ve Ş.A., ile M.A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan B.D., B.E., ve Ş.A. tutuklanarak Şakran Çocuk Cezaevine gönderilirken, M.A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER