banner249

Başkan müjdeyi verdi!

Merkezefendi Belediyesi,İlbade Mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek için kapalı pazaryeri projesi çalışmalarına, metruk binanın yıkımıyla başladı.

Başkan müjdeyi verdi!
banner240
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İlbade mahallesinde yapılması planlanan pazaryeri projesinin ilk çalışmalarını yakından inceledi. Başkan Subaşıoğlu, ‘’İlçemiz sınırlarında bulunan mahallelerimizde başlatmış olduğumuz kapalı pazaryeri çalışmalarımıza devam ediyoruz.


Bu kapsamda İlbade KapalıPazaryeri projemizi daha kullanışlı ve daha sağlıklı hayata geçirebilmek için burada bulunan metruk binanın yıkımıyla başladık. Bu çalışmalarımızın ardından kısa sürede de proje için gerekli görülen alt yapı çalışmalarını hızlandıracağız. Burada öngörülen kısa zamanda pazaryerinin temelini atacağız. Halkımızın merakla beklediği modern ve kapalı pazaryeri projemiz gerçekleşmiş olacak.

Bu proje İlbade Mahallemize büyük bir ferahlık sağlayacak. Amacımız, vatandaşlarımızın rahatça kullanabileceği bir kapalı pazaryeri inşa etmek. Bu pazaryerinde vatandaşlarımız yorulmadan kolayca alışverişlerini yapabilecekler. Fırtınadan, çamurdan, tozdan zarar görmeden hem İlbade mahalle sakinlerimiz hem de pazarcı esnaf kardeşlerimiz sağlıklı koşullarda alışverişlerini gerçekleştirebilecekler. Şimdiden İlbade mahallemize yeni kapalı pazaryerimiz hayırlı olsun diyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER