banner249

Engin İpekoğlu istifa etti

Denizlispor'da Özcan Bizati sonrası büyük umutlarla göreve getirilen Engin İpekoğlu Altınordu mağlubiyeti sonrası istifa etti.

Engin  İpekoğlu istifa etti
banner240

Denizlispor'da bugün Altınordu ile oynanan ve Denizlispor'un 2-1 lik mağlubiyeti ile sonuçlanan müsabaka sonrası Teknik Direktör Engin İpekoğlu Denizlispor yönetimine istifasını verdi. 


Denizlispor Yönetimide sosyal medya hesabından istifayı kabul ettiğini duyurdu.

Hatırlanacağı üzere Engin İpekoğlu daha öncede Denizlispor'da teknik direktör olarak görev almış ancak başarılı olamamıştı tabi bu başarısız sonuçlar sadece Denizlispor'da değil Fethiyespor'da görev yaptığı zaman dilimindede Fethiyespor'un küme düşmesine neden olmuştu.

Yüz Haber TV'de Spor Gündemi programını hazırlayıp sunan Rasim Kemal Akkaya ve Süleyman Ünal'ında Engin İpekoğlu'nun göreve getirilmesine tepki göstermiş geçmişini masaya yatırmış Denizlispor'da başarılı olamayacağını ifade etmişlerdi.

İşte istifa duyurusu :

Kamuoyuna DuyurulurTeknik Direktörümüz Engin İpekoğlu bugün itibari ile yönetim kurulumuza istifasını sunmuş, yapılan değerlendirme sonucunda da Engin İpekoğlu'nun istifası yönetim kurulumuzca uygun görülmüştür. Teknik direktör Engin İpekoğlu ve ekibine katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER