banner249

Başkan’dan “vefa yemeği”

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy’de yaşayan emekli öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. Geçen sene öğretmenler gününde “vefa yemeği”nin ilkini düzenleyen Başkan Özbaş, geleneği devam ettirdi

Başkan’dan “vefa yemeği”
banner240

Bu yılda emekli öğretmenlerle buluştu. Gecede konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Siz değerli büyüklerimle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Sizler nice öğrenciler yetiştirerek bu ülkeye en büyük hizmetleri yaptınız. Allah hepinizden razı olsun. 

Böyle güzel günlerde bir araya gelmek, sizlerle hemhal olmak bize de onur veriyor. Sizlerden aldığımız tecrübe ve öğütlerle yolumuza daha kararlı ve daha güvenli bir şekilde devam ediyoruz. Sizlere uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.” dedi.

 

Başkan Özbaş’ın kendilerini hiçbir zaman unutmadığını belirten öğretmenlerimiz “Başkanımız her zaman bizleri arar ve halimizi hatırımızı sorar. İki yıldır da öğretmenler gününde yemekte buluşuyoruz. Hatırlanmak ve değer verilmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu güzel gece için Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER