banner249

Atık su arıtma tesisleri hayata geçiyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’da mevcut atık su arıtma tesislerini işlevsel hale getirmek için kolları sıvadı.

Atık su arıtma tesisleri hayata geçiyor!
banner240

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Mart ayı içerisinde Manisa’da mevcut olan 11 atık su arıtma tesisinin bakım, onarım ve işletme ihalesini gerçekleştireceklerini belirtirken, ihalelerin tamamlanmasının ardından tesislerin tam kapasiteli olarak hizmet vereceğini söyledi. 


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çevresel açıdan büyük önem taşıyan atık su arıtma tesislerinin aktif olarak kullanılması noktasında çalışmalarına hız verdi. Manisa merkezi, Alaşehir, Akhisar, Saruhanlı, Kula, Ahmetli, Gölmarmara atık su arıtma tesislerinin yanı sıra Karaoğlanlı, Durasıllı, Karakurt ve Gelenbe mahallelerinde aktif hale getirilecek arıtma tesisleri için ihale süreçlerinin başlatıldığını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, özellikle çevrenin korunması açısından büyük önem taşıyan bu tesislerin bir an önce etkin olarak kullanılmasına hassasiyet gösterdiklerini dile getirdi.

ATIK SU ARITMA TESİSLERİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2015 yılı içerisinde atık su arıtma tesislerini Manisa’ya kazandırmak için önemli atılımlar gerçekleştireceğini ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Manisa-Merkez, Alaşehir, Akhisar, Saruhanlı, Kula, Ahmetli, Gölmarmara, Karaoğlanlı, Durasıllı, Karakurt ve Gelenbe olmak üzere 11 adet atık su arıtma tesislerinin bakım, onarım ve işletme ihalelerini Mart ayı içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi. 


TAM KAPASİTELİ HİZMET VERECEKLER 
Evsel ve endüstriyel atıkların içme suyu kaynaklarına karışmasının insan sağlığını tehdit ettiğine dikkat çeken Koç, “Atık su arıtma tesislerinin işletilmesi önemli. İhalelerin tamamlanmasının ardından 11 adet atık su arıtma tesislerinin tam kapasiteli olarak hizmet vermelerini sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER