banner249

45 yıllık köprüye hayati dokunuş!

Eskihisar Mahallesinde 1970 yılında yapılan İlyas Dere Köprüsünde yoğun yağış nedeni ile toprak kayması meydana gelmişti. Köprünün tadilatı için harekete geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve belediye ekipleri kısa süre içerisinde tadilatı tamamladı.

45 yıllık köprüye hayati dokunuş!
banner240

Tüm imkanlarını harekete geçirerek kısa sürede köprünün tadilatını gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, konuyla ilgili,” Toprak kaymasının olduğu alanda incelemelerde bulunmuş ve bir an önce köprünün tadilatının tamamlanacağını söylemiştik. 


Eskihisar Mahallemizle huzurevini birbirine bağlayan önemli geçitlerden biri olan köprümüzün tadilatını bir hafta içerisinde tamamladık. Yol güvenliği açısından çok önemli bir nokta olan köprümüzü yenileyerek hiçbir can ve mal kaybı yaşanmadan çalışmamızı bitirdik. 

Yenilenen İlyas Dere köprümüz mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi. Eskihisar Mahalle sakinleri ile Mahalle Muhtarı Kadir Işık olaya çok kısa sürede müdahale ederek herhangi bir kayıp yaşanmadan tadilatı tamamlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER