banner249

Ada Çocuktan muhteşem şenlik!

Ada Çocuk Gündüz Bakım Evi, Teras Park Alışveriş Merkezi’nde muhteşem bir çocuk şenliğine imza attı.  

Ada Çocuktan muhteşem şenlik!
banner240

Yılsonu etkinlikleri kapsamında Ada Çocuk Gündüz Bakım Evi, çocukların 1 yıl boyunca yaptıkları tüm eserleri Çocuk Şenliği’nde Denizlilerin beğenisine sundu. Hafta sonu Teras Park Alışveriş Merkezi’nde gün boyu düzenlenen Şenliğe binlerce çocuk katıldı. Yılsonu sergisinin dışında balon şovu, illüzyon gösterisi, yarışmalar, oyun hamuru, boyama ve sürpriz hediyeler, çocuk şenliğinin en renkli gösterileri oldu.

Ada Çocuk Gündüz Bakım Evi Kurucusu Tuba Aydın, çocukların bir yıl içerisinde yaptıkları tüm etkinlikleri yılsonu etkinliğinde sergiye sunduklarını belirterek, “Çocuklarımızla birlikte bir yıl içerisinde yaptığımız bütün etkinlikleri burada çocuklarımızın ve velilerimizin görebileceği şekilde sergilemek istedik.

Amacımız çocukların özgüvenini daha da yükseltmektir. Her zaman yaptıkları şeylerin arkasında olduğunu bilmeleri istiyoruz. Verdikleri emek gerçekten bizler için son derece kıymetli. Aynı zamanda bu organizasyona tüm Denizlili çocukları da davet ederek bir arada kaynaşmalarını istedik. Kendi istekleri doğrultusunda hareket edebilecek, özgürlüklerine son derece dışa vuracak şekilde ifade etsinler diye organizasyon yaptık.

Şenlikte değişik etkinliklerle çocuklarımız hem güldü hem eğlendi hem de dans etti. Hiçbir çocuğu birbirinden ayrıştırmadan hepsinin yüzünde gülücük saçmak istedik. Hepsini mutlu bir şekilde topluma kazandırmak istiyoruz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Semra uçkan
Semra uçkan - 12 ay Önce

Çocuklarımız çok eğlendiler emeği geçen herkes için çok teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER