banner249

48 yıl sonra büyük buluşma!

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Üşümüş Mahallesi'nde 1966 yıllarında öğrenim gören öğrenciler yıllar sonra öğretmenleri ile buluşup hasret giderdiler.

48 yıl sonra büyük buluşma!
banner240

1966 yılında öğrenim gördüğü Demirci ilçesine bağlı Üşümüş mahallesinde sınıf arkadaşları ile bir araya gelen İzmirli işadamı Hasan Keskin arkadaşlarına öğretmenleriyle tekrar buluşabileceklerinin mümkün olduğunu belirterek söz verdi. 


O günden buyana geceli gündüzlü araştırmalarının ardından öğretmenlerinin izini internetten ulaşabilen Hasan Keskin, öğretmenlerini yıllar sonra Üşümüş Mahallesi'ne getirerek arkadaşlarına sürpriz yaptı. Yıllar sonra öğrencileriyle bir araya gelen öğretmenler Mehmet Çerçi ve Mehmet Avcı öğrencileriyle karşılaşınca duygulu anlar yaşandı. 

48 yıl sonra bir araya gelen öğretmenler ve öğrencileri gün boyu mahalle içinde dolaşıp okullarında da hatıra fotoğrafı çektirdiler. Uzun aradan sonra sınıf arkadaşlarına öğretmenlerini kavuşturan işadamı Hasan Keskin, "Çocukluk yıllarımıza döndük. Arkadaşlarıma verdiğim sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu büyük buluşmada benim gibi arkadaşlarımda çok duygulandılar” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER