banner249

Öğrenciler Honaz’ın MR’ını çekti!

‘Öğrenci Gözüyle Honaz’ Fotoğraf Sergisi Resmi Açılışı ve ödül töreni Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Öğrenciler Honaz’ın MR’ını çekti!
banner240

Pamukkale Üniversitesi, Honaz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Öğrenci Gözüyle Honaz” Fotoğraf Sergisi Açılışı Denizli Valisi Abdulkadir Demir, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu, Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, akademik ve idari personel ve Denizli halkınınkatılımıyla gerçekleşti. 


Sergilendiği tarihten itibaren yoğun ilgi gören sergi ile Honaz Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin Betül Karaosmanoğlu tarafından verilen Fotoğrafçılık dersinde öğrendiklerini paylaşmaları hedefleniyordu. Sergiye pek çok kişi, kurum ve kuruluş da destek verdi. 

Bu kuruluşlar arasında Pekdemir adına H. Hüseyin Pekdemir, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Forum Çamlık yer alıyordu. Yarışma çerçevesinde öğrencilerin Fotoğrafçılık dersi süresince çektikleri Honaz fotoğrafları bir jüri tarafından değerlendirildi ve en iyi ilk üç fotoğraf, iki mansiyon ödülü ve jüri özel ödülü için seçimler yapıldı. 

Konuşmasında öğrencilerin harcadığı yoğun çabadan söz eden Betül Karaosmanoğlu bugün harcanan bu emeklerin meyvelerini aldıklarını belirtti. Denizli Valisi Abdülkadir Demir Honaz’ın eşsiz güzelliklerinden söz ederek bunları bizlerle buluşturan tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ve Sergiyi kurumsal olarak da destekleyen Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu etkinliğin Yüksekokulları için bir ilk olduğunu ifade eden Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Karadeniz kurum olarak bu tip etkinlikleri her zaman desteklediklerini belirtti. Açılış dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu. 

Dereceye giren öğrenciler: 
Birincilik Ödülü: Buse Kübra Aksoy 
İkincilik Ödülü: Hüseyin Yalı 
Üçüncülük Ödülü: Elif Kaya 
1. Mansiyon Ödülü: Cennet Akbaba 
2. Mansiyon Ödülü: Gamze Yavuz 
Jüri Özel Ödülü: Şeyma Kılınç

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER