banner249

Başkan klipte oynadı! Usta sanatçılara taş çıkarttı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 16 Nisan’da yapılacak olan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçmesini öngören,  Anayasa referandumu için çekilen “Evet” klibinde rol aldı. Başkan Cahan, oyunculuğuyla usta sanatçılara taş çıkarttı.

Başkan klipte oynadı! Usta sanatçılara taş çıkarttı!
banner240

Atasporu ciridin yaygın olduğu kentlerden biri olan Uşak’ta, 16 Nisan referandumuna özel bir klip çekildi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, profesyonel ciritçilerle birlikte evet klibinde rol aldı. Niçin “evet”in vurgulandığı, klipte 10 kulüpte lisanslı olarak cirit sporunu yaşatmaya çalışan 100 oyuncu yer aldı ve yoğun bir prodüksiyon çalışması ortaya kondu.

Türkiye’nin 2023 hedefleri için Uşak’ın tüm unsurlarıyla hazır olduğunu belirten Başkan Nurullah Cahan, “Yoğun bir özveri gerektiren ata sporumuz ciridi icra edenlerle birlikte, ülke davasına destek olmak istedik ve bir klip hazırladık. Güçlü Türkiye’ye giden yolun inceliklerini ve cumhurbaşkanlığı sistemini anlattık. Ciritçilerimizle birlikte evet pankartlarının yer aldığı hoş bir çalışma oldu. Umarım Uşaklı hemşehrilerimiz de beğenirler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER