banner249

Futbolun kalbi Merkezefendi’de atacak!

Merkezefendi Belediyesi bir ilke imza atarak futbol turnuvası düzenliyor. İlçe sınırları içinde bulunan 16 lise arasında yapılacak olan turnuvayla kardeşliğin pekiştirilmesi hedefleniyor. ‘Merkezefendi Kardeşlik Futbol Turnuvası’adı altında yapılacak olan turnuvanın kuraları çekildi.

Futbolun kalbi Merkezefendi’de atacak!
banner240

Turnuvaya katılan 16 takımın rakipleri belli oldu. 1 ay boyunca sürecek olan karşılaşmalar sayesinde ilçe adeta futbola doyacak. Bu organizasyon sayesinde Merkezefendi’de bir ilk gerçekleşmiş olacak. 


Merkezefendi Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak, Bekilli Kaymakamı Akın Zor, Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Fatih Işık, Yusuf Görgüç, MERTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu ile okul temsilcileri, öğrenciler katıldı. 

“MERKEZEFENDİ SAĞLIKLI, MUTLU VE KARDEŞÇE YAŞAYAN İNSANLARIN İLÇESİ OLACAK”
Kura çekilişi öncesi konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak sınırlarımız içindeki liseler arasında turnuvamız gerçekleşecek. Lig usulü yapılacak turnuvanın kurasını çekiyoruz. 16 lisenin katılacağı turnuva 1 ay sürecek. 

Bu turnuva Merkezefendi sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi olacak felsefesine uygun yapılacak bir turnuva olacak. Bu organizasyonda bizi teşvik eden kaymakamımıza, il milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi. 

Ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise, “Belediye başkanımıza bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu organizasyon sayesinde kardeşliği, arkadaşlığı pekiştirmenin yanı sıra sağlıklı yaşama katkı koyacağına inanıyorum” diye konuştu. 

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ise, “Belediyemizce organize edilen futbol turnuvasına 16 takım katılacak. Liselerimiz bu turnuva sayesinde birbirine yakınlaşacak. Önemli olan bu turnuvada şampiyon olmak ya da mağlup olmak değil. Bu turnuvaya katılmaktır. Türk gençlerine yakışır bir turnuvanın gerçekleşeceğine inanarak turnuvayı düzenleyen belediyemize teşekkür ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. Protokol üyelerinin yaptığı kura çekimi sonucunda 4 grupta mücadele edecek 16 takımın karşılaşmaları belirlendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER