banner249

Cumhuriyet coşkusunu deniz dibine taşıdılar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, 5 metre derinlikte dev Türk bayrağı açarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. yıldönümünü kutladı.

Cumhuriyet coşkusunu deniz dibine taşıdılar
banner240

Dalış okulu dalgıçları yerli ve yabancı müşterileri ile birlikte Dalyan koyunda 5 metre derinlikte dev Türk bayrağı ile Atatürk posteri açtılar. Balıkların adeta resmi geçide geçtiği deniz dibindeki görsel şölen objektiflere de yansıdı. 


Fethiye'de faaliyet gösteren Elite dalış okulu dalgıçları, Burak Ediz Gerçeker, Berat Odabaş, Önder Diktaş, Turgay Doğan ve Yasemin Shaw ellerine aldıkları Türk Bayrakları ve Atatürk posteri ile Dalyan Koyunda defalarca dalış yaptı. Havanında güzel olması nedeniyle dalgıçlar ve öğrencileri olan turistler bu anı eğitmen Aydın Tanal’ın çektiği video ve fotoğraflardan da izlediler.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu deniz dibinde yaklaşık 5 metre derinlikte balıklarla birlikte kutlayan dalgıçlar adeta görsel bir şölen sundular. Dalgıçlar Türkiye Cumhuriyeti Değerlerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yerleştirdiği şekilde korunmasını isteyerek Türkiye’nin her türlü terör belasından bir an önce kurtulması gerektiğini söylediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER