banner249

Yunusemre ilçe yönetimi Vali Bektaş’ı ziyaret etti

Manisa Yunusemre ilçesinde 7 Aralık tarihinde yapılan kongrede yönetime seçilen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Yunusemre ilçe yönetimi Vali Bektaş’ı ziyaret etti
banner240
 İkinci, ziyarette yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçim gerçekleştirdiklerini belirterek göreve gelen ilçe yönetimini tanıttı. İkinci, “Sayın Valim daha önce ziyarete teşkilat olarak gelmiştim. Şimdi Rabbim nasip etti ilçe başkanı olarak geldim.

Manisa ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi. Sizlerde gün geçtikçe bunu fark ediyorsunuzdur. Rabbim bu güzel memlekete hayırlı hizmetler yapmayı sizlere de bizlere de nasip etsin. İnşallah güzel bir çalışma dönemi geçiririz diye ümit ediyorum” dedi. Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Özellikle görevinizden dolayı kutluyoruz.

Seçilen arkadaşlarımıza inşallah hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz. Yunusemre ilçesi yeni bir ilçe. Bizim nüfusu en kalabalık ilçemiz. Manisa’nın yeni yüzü, yeni Manisa diyebileceğimiz kısmı. Her şey yeniden orada kuruluyor, yapılanıyor. Belediye başkanımızla zaman zaman konuşuyoruz, belediye başkanımızın da güzel fikirleri var, umarız iyi bir dönem olur. Hem Manisa’mız adına, sizler adına, bizler adına iyi bir dönem olur. Güzel işlere katkıda bulunuruz. Ben tekrar seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyor, hayırlı hizmetler diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER