banner249

Biz milleti yönetmeye değil, hizmetkârı olmaya geldik!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yağmurlu havaya aldırış etmeden ilçeye bağlı Kervansaray ve Zümrüt mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Biz milleti yönetmeye değil, hizmetkârı olmaya geldik!
banner240

Başkan Gürlesin, Başkan Yardımcıları Veli Demir, Fahrettin Göksu, Selim Arkan, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya ile Fen İşleri, Park Bahçeler, Zabıta gibi ilgili daire müdürlerini yanına alarak Kervansaray ve Zümrüt mahallelerindeki eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılacakları belirlemek üzere incelemede bulundu. 



Başkan Gürlesin’in ilk durağı Kervansaray mahallesi oldu. Mahalle muhtarı Döne Tuna mahallesinde yapılması istenilen çalışmaları yerinde gösterdi. Her fırsatta mahalleleri inceleyen Başkan Gürlesin, yağmurlu havaya aldırış etmeden programını sürdürdü. Programda, muhtarlık hizmet binası çevresindeki çevre düzenlemeleri, mahallenin üst kısmında yer alan konutların alt yapı ve üst yapı isteğinin değerlendirilmesi yer aldı. 


Bu arada mahalle sınırları içinde yer alan birçok okula da gidilerek okulların ihtiyaçları yerinde tespit edildi. Muhtar Döne Tuna, gerek fen işleri ve gerekse çevre düzenleme ile diğer konular hakkında yerinde beklentilerini aktarma fırsatı buldu. 

YAĞMUR ALTINDA İNCELEME YAPTI 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in programına bazı mahalle sakinleri de katılarak görüşlerini ve düşüncelerini bildirdi. Bu arada, inceleme boyunca yağmur aralıksız yağdı. Yağmur, çamur demeden yoluna devam eden Başkan Gürlesin, yağmura aldırış etmeden incelemesine ara vermeden sürdürdü. İlgili daire müdürleri ise incelemelerin değerlendirilmesi ve isteklerin karşılanması adına not aldı. 

Zümrüt mahallesinde ise mahalle muhtarı Recep Aksoy, Başkan Gürlesin’e mahalleyi gezdirerek mahalle sakinlerinin beklentilerini iletti. Mahallede, okul kenarına kaldırım yapılması, mahalleyi Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan karayolunun ihtiyaç duyulan bölümlerine kottan dolayı yaya ulaşımı kolaylaştırmak için merdiven yapılması, atıl durumdaki belediyeye ait arazinin park olarak düzenlenmesi ve bazı yerlerde bulunan molozların neden olduğu görüntü kirliliğinin önüne geçilesi isteği ön plana çıktı. 


Bazı mahalle sakinleri ise belediyenin mahallede devam eden diğer çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gürlesin, incelemenin ardından değerlendirme yaparak, göreve talip olduğunda milletin hizmetkarı olacağına söz verdiğini belirterek hizmet etmek için mahallelerde incelemede bulunduğunu söyledi. Yağmur çamur demeden hizmet vaktinin devam ettiğini ifade eden Başkan Gürlesin, sözlerini şöyle sürdürdü, ‘Biz milleti yönetmeye değil, milletin hizmetkârı olmaya geldik. Kervansaray ve Zümrüt’te olduğu gibi tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz ve yerinde görüşleri, önerileri alacağız. 


Hemen orada iletilenleri ve sorunları yerinde inceleyeceğiz. Onun için buradayız. Başkan yardımcısı arkadaşlarım ve daire müdürlerimizle 68 mahallemizi tek tek dolaşıyoruz. Bu arada bizlere eşlik eden muhtarımıza da teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER