banner249

Sosyal medya karneleri!

Denizli’de Ak Parti, CHP ve MHP il başkanlarının sosyal medya karneleri ilginç bir tabloyu gözler önüne serdi.

Sosyal medya karneleri!
banner240

Denizli’de siyasi partilerin sosyal medyayı ne kadar kullandıklarıyla ilgili haber merkezimizin yaptığı araştırma, siyasi partiler arasında ciddi bir uçurumun olduğunu gözler önüne serdi. 


Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, twitterı en çok kullanan başkan olarak birinci sırayı aldı. Örki’yi twitter üzerinden 8 bin 171 kişi takip ederken, Örki, 315 twitter kullanıcısını takip ediyor. CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu da, twitter üzerinden sadece 300 kişi takip ediyor. Çavuşoğlu, buna karşın sadece 238 twitter kullancısını takip ediyor. 

Listenin son sırasında ise MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal yer aldı. Ünal’ı twitter üzerinden 93 kişi takip ediyor. Ünal ise 148 twitter kullanıcısını takip ediyor. EN SON KİM NE PAYLAŞMIŞ! MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, en son paylaşımını 10 Ekim’de yapmış. En son ki paylaşımında şu ifadelere yer vermiş, “TRT FM de Mustafa Yıldızdoğan’dan Türkiyem türküsü çalmaya başladı. 

AKP iktidarı evde zor tuttuğu yüzde 50 yemi gaz vermeye çalışıyor dersiniz? CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da, en son 17 Temmuz ve 19 Ağustos tarihlerinde 2 paylaşım yapmış. En son ki paylaşımlarda şu ifadelere yer vermiş, “Cumhurbaşkanı Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu bugün saat.21.45te NTV de Oğuz Haksever'in canlı yayın konuğu olacaktır. 

Saygılarımla.” Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de, en son 22 saat önce 2 paylaşım birden yapmış. Denizli Güncel ve Meriç Ulukuş Haber portallarının yaptığı iki haberi reetweetleyerek takipçileriyle paylaştığı görüldü.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER