banner249

Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de bir ilk
banner240
Bu sergi kaçmaz! Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kömürcüoğlu Mermer ve DENFOT işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen "Heykel Fotoğrafları" sergisi açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kömürcüoğlu Mermer ve Denizli Fotoğraf Derneği (DENFOT) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen "Heykel Fotoğrafları" sergisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda düzenlenen tören ile açıldı. 

Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi'nde yer alan eser fotoğraflarının yer aldığı serginin açılış törenine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu serginin ilk kez düzenlendiğini kaydederek, "Bize bu olanağı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a şükranlarımı sunarım. Bugünkü fotoğraf sergimizde daha önce taş olarak gördüğümüz ve sonrasında heykel ve fotoğraf sanatına malzeme olan heykellerimizin fotoğraflarının sergisi yapılmaktadır. Bu serginin Denizli’de ilk defa olduğunu düşünüyorum.

 Ama ümit ediyorum herkes bu sergiden büyük bir haz duyacak" dedi Başkan Zolan ise Kömürcüoğlu'nun uzun süredir ortaya çok güzel eserler çıkardığını ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de elimizden geldiği şekilde destek vermeye çalışıyoruz. 

Ama kendisi bu sanat için bu güzellik için olağanüstü gayret gösteriyor. Bu sergiye büyük emek veriyor. Nihat Kömürcüoğlu’nu bu başarılı sergi için tebrik ediyorum. Sanata destek verenlere, kültürümüze sahip çıkanlara ve Denizlimizin geçmişten gelen güzelliklerine katkı sağlamaya ve sahip çıkmaya devam edeceğiz. 

Yeni güzelliklerin ortaya çıkması için çalışmalarımız sürecektir. Bu vesile ile sergiye katılan herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Yaklaşık 200 fotoğraftan oluşan sergi, 11 Aralık tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER