banner249

Seçimleri manipüle ediyorlar

Seçim çalışmaları kapsamında Çal Merkez ile ilçenin Sazak, Kocaköy ve Süller mahallelerini ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, Ankara'da yapılan saldırı ile seçimlerin manipüle edilmeye çalışıldığını söyledi.

Seçimleri manipüle ediyorlar
banner240

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Çal İlçesi’ni ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Çal İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Özkan, 1 Kasım seçimlerinin ülke geleceğinin dönüm noktası olduğunu vurguladı. Milletvekili Adayı Özkan, "İşgalcilere, emperyalistlere Türkiye üzerinde ekonomik ve siyasi çıkar elde etmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğimizi, milletçe net bir duruşla karşı çıkacağımızı hepimiz biliyoruz. Hiç bir şüphemiz yok. 


Bakın bizim milletimiz basiretli, ferasetli necip bir millet. Milletimiz kalbindeki vicdanın sesiyle net olarak her bir şeyi görmüştür ve yine görecektir” diye konuştu. 1 Kasım seçimlerini referanduma benzeten Özkan, halkın yine istikrardan yana olacağını belirterek, “Terör korkusuyla, tehditle ülkenin demokratik seçimleri manipüle edilerek Türkiye mili iktidardan uzaklaştırılmak istenmektedir" dedi.

 

Ülkenin kazanması için

 

Özkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kazanmak ya da kaybetmeyi düşünmeden ülkenin kazanması anlayışını sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu milli iktidarın yarın ortadan kalkması durumunda kısaca ne olacağını söyleyeceğim. Milli sanayisi ve milli ekonomisiyle, dünya perspektifinde onurlu bir şekilde yürüdüğümüz Türkiye Cumhuriyeti’nin inşası kolay olmadı. 


Türkiye düşerse ekonomik, siyasi ve sağlıkta geçmişte yaşadığımız günlere derhal geri döneriz. Aynı hastane kuyruklarında, aynı tüp kuyruklarında mevzileniriz.”

 

Milletimizin geleceği aydınlıktır

 

Türkiye’nin geleceğinin aydınlık olduğunu vurgulayan Özkan, “Milletimizin geleceği aydınlıktır. Bugün kapalı kapılar arkasında ‘Türkiye çöküyor’ diyenlere asla inanmayın. Allah’ın izniyle umut ve heyecan var.


 Milletin umut ve heyecanını söndürmeye çalışanlar bu umut ve heyecanı asla anlayamazlar. Biz bunun bilincindeyiz ve 1 Kasım’a kadar bıkmadan yılmadan usanmadan çalışma devam edeceğiz” diye konuştu. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Özkan daha sonra Sazak, Kocaköy ve Süller mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER