banner249

Gençler üretecek, Türkiye kazanacak

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, Karakurt Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek seçim beyannamesini anlattı. Gençlerin önünü açacak projelere dikkat çeken Ege, “Gençler üretecek, Türkiye kazanacak” dedi.

Gençler üretecek, Türkiye kazanacak
banner240

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin en genç Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, AK Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. Karakurt Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya, Milletvekili Adayı Ege’nin yanı sıra AK Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Vural ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 


AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, AK parti’nin seçim beyannamesi hakkında vatandaşları bilgilendirerek, 1 Kasım seçimlerinde istikrar için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. 


Muhammet Bekir Ege, “AK Parti olarak bugüne kadar ki süreçte verdiğimiz bütün sözlerde durduk. Bugün sizlerin karşısına yaptığımız icraatlarla çıkıyoruz. Açıkladığımız seçim beyannamesi en akılcı seçim beyannamesi” dedi.

 

Gençlerin önünü açan projeler

 

Diğer partiler gibi yalan söyleyerek ve bol keseden atarak vaatlerde bulunmadıklarına dikkati çeken Ege, şöyle konuştu: “Gençlerimizin önünü açan projeler yaptık. Bunların hepsini yapma sözü ve garantisi veriyoruz. 


Genç kardeşim iş kurmak istiyorsa alacak 50 bin TL kredisini işini kuracak. Yetmezse 100 bin TL faizsiz kredi vereceğiz. Biz bu ülkenin gençleri üretsin istiyoruz. Üretsin ki kendisine, çevresine memleketine faydası olsun. Gençler üretecek, Türkiye kazanacak.”

 

“Kariyer merkezleri kurulacak”

 

Genç işsizliğinin önüne geçmek için ‘ulusal genç istihdamı strateji belgesi’ hazırlanacağına dikkati çeken Ege, “Gençlerin ortaöğretimden yükseköğretime geçişte eğitim ve kariyer planlamasına yardım edecek ‘Kariyer Merkezleri’ kuracağız. Lise veya üniversiteden mezun olmuş gençlere iş ve kariyer konusunda yol gösterici destekler sunacağız. 


Lise ve üniversite mezunu gençlerimizin iş bulmalarını kolaylaştırmak için, mezuniyet sonrası ücretsiz beceri ve kişisel gelişim programları uygulayacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER